Autostoeltjes

Britax Römer ontwikkelt en produceert baby-autostoeltjes en autostoelen voor kinderen in elke leeftijdsgroep. Zoek de autostoel die bij jouw auto, baby, peuter of kind past.

Wat voor autostoeltje zoek je?

Geboorte - 15 maanden

40 - 83 cm | 0 - 13 kg

Baby

9 maanden - 4 jaren

61 - 105 cm | 9 - 18 kg

Peuter

3,5 jaren - 12 jaren

100 - 150 cm | 15 - 36 kg

Kind
 

Veiligheid voor jouw kind

Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek en ontwikkeling

Bij Britax Römer komt de veiligheid van jouw kind op de eerste plaats. Daarom waren we betrokken bij de eerste wetgeving voor de vereisten voor autostoelen voor kinderen, ECE R44, en hebben we het eerste ISOFIX-autostoeltje ontwikkeld om installatie eenvoudig en intuïtief te maken. Aangezien alle nieuwe auto's nu met ISOFIX-ankerpunten zijn uitgerust, is ISOFIX in de nieuwe verordening ECE R129 (i-Size) opgenomen.

Vijfpuntsgordel

Vijfpuntsgordel

Bij Britax Römer zijn we van mening dat een vijfpuntsgordel de veiligste manier is om je kind in een autostoeltje vast te zetten, omdat dit soort harnas jouw kind veilig en stevig in de zitkuip tegenhoudt. Bij een botsing verdeelt de gordel de kracht van de botsing over vijf punten: twee bij de schouders, twee bij de heupen en één waar de gordel aan de gesp tussen de benen is bevestigd. Hiermee wordt je kind tegen botsingen uit alle richtingen beschermd.