Contact

Contact

Contact

Heb je een vraag, wil je advies of heb je een geweldige suggestie voor ons? We horen, helaas alleen in het Engels of Duits, graag van je.

E-mail: contact@britax.com

Reserveonderdelen

Reserveonderdelen

Originele Britax Römer-reserveonderdelen zijn verkrijgbaar in de baby-/kinderspeciaalzaak bij u in de buurt. Daar staat men u graag met raad en daad terzijde. Mocht het artikel niet op voorraad zijn, dan kan men het op korte termijn voor u bestellen.

Productondersteuning

Productondersteuning

Bent u op zoek naar gebruiksaanwijzingen of hebt u hulp nodig met de installatie van uw nieuwe autostoel? Dan is onze productondersteuning misschien wel de beste tool voor u. Zoek gewoon uw product en vind alle informatie die u nodig hebt.

Veel gestelde vragen over producten

Veel gestelde vragen over producten

We weten hoe moeilijk het kan zijn om het juiste product voor jou en je kind te vinden en hoeveel vragen ouders hebben als het om het juiste gebruik van de producten gaat. Daarom hebben we al deze vragen en antwoorden voor je verzameld in het onderdeel. Veel gestelde vragen over producten. En als je nog meer hulp nodig hebt, kun je altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Combinatiemogelijkheden

Combinatiemogelijkheden

Je kunt onze baby-autostoeltjes niet alleen met onze Britax kinderwagens gebruiken, maar ook met andere geselecteerde kinderwagenmodellen op de markt. In ons combinatie-overzicht staat informatie over de beschikbare adapters en waar je die kunt kopen.