Ontdek Britax Römer

Ontdek Britax Römer

Sinds 1966 veiligheid voor kinderen onderweg

Sinds 1966 veiligheid voor kinderen onderweg

Britax Römer wil ervoor zorgen dat ouders en hun kinderen veilig onderweg kunnen zijn. Sinds wij in de jaren 1930 begonnen met het maken van veiligheidsmaterialen en accessoires voor personenwagens heeft ons bedrijf zich volledig voor dit doel ingezet. In 1966 bracht Britax Römer haar eerste kinderzitje voor de auto op de markt en sindsdien is de veiligheid van kinderen onze absolute prioriteit. In de afgelopen vijftig jaar hebben wij kosten noch moeite gespaard om de kleintjes steeds beter te beschermen. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Britax Römer kinderstoeltjes voor de auto, kinderwagens en buggy's. 70% van onze kinderstoeltjes voor de auto is “Made in Germany”.

In Europa gemaakt

In Europa gemaakt

Britax Römer heeft een rijk verleden in Duitsland en Groot-Brittannië en is toegewijd aan productie binnen Europa. In 2016 hebben wij ons nieuwe hoofdkwartier geopend in Leipheim, Duitsland. Door deze nieuwe faciliteit kunnen wij nu 70% van onze kinderstoeltjes voor de auto produceren in Duitsland.

Met liefde gemaakt

Met liefde gemaakt

Van het eerste idee tot het eindresultaat - onze producten zijn Made with Love. Wij zijn ook ouders en we zijn er voor u bij elke stap, tijdens al uw eerste levenservaringen. Daarom leggen wij ons hart in de ontwikkeling van onze autostoeltjes en wandelwagens en zorgen wij ervoor dat elk product aan de hoogste kwaliteit en de hoogste veiligheidsnormen voldoet. We houden van wat we doen en willen die liefde delen.

Getest volgens de hoogste standaarden

Bij Britax Römer gaat blijven voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden boven alles. Daarom zijn wij pioniers geweest in in-house dynamisch testen en hebben wij in Europa 2 autostoelfabrieken van wereldklasse. Daarnaast lanceerden wij in 2017 een van de meest moderne en technisch hoogstaande botsproefcentra autostoeltjes voor kinderen ter wereld.

Ieder wandelwagenmodel wordt uitvoerig getest op diverse klimaat-, temperatuur-, weers- en wegomstandigheden; piepen en zelfs een “bijtproef” op de speelbeugel. Verder hebben we strenge beperkingen ingesteld voor meer dan 500 chemicaliën tests die uitgevoerd worden door onafhankelijke testlaboratoria conform ons algemene testprotocol dat alle wettelijke vereisten – zoals REACH – omvat.

Getest volgens de hoogste standaarden