Nog niet helemaal. Maar we toegewijd aan onze reis naar duurzame veiligheid. 

Onze missie is het beschermen van dromen (Protecting Dreams). Net als onze zorg voor kinderen en hun veiligheid wereldwijd, dragen wij ook grote zorg voor de wereld waarin zij opgroeien. 

Kom meer te weten over de spannende ontwikkelingen van onze nieuwe producten en de eerste stappen die wij hebben genomen op onze reis naar een duurzamere toekomst. 

GREEN SENSE by Britax Römer

Deze innovatieve serie autostoeltjes en kinderwagens bieden kunststof afval een tweede leven: 

we hebben uitsluitend 100% gerecycleerd polyester gebruikt bij de product van de stoffen afdekkingen voor GREEN SENSE. Tot wel 138 plastic PET-flessen per product* werden gebruikt om zacht garen te spinnen en zo premium stoffen bekledingen te maken. 

De mesh-stof met diamantpatroon, eveneens 100% gerecycled en fijnmazig omwikkeld met een patroon van rechte steken, is bewust geïntegreerd in het ontwerp van de bekleding om de luchtcirculatie te ondersteunen waardoor uw kindje het extra comfortabel heeft tijdens het reizen. 

Duurzame dessins

De nieuwe GREEN SENSE by Britax Römer is verkrijgbaar in twee dessins: Atlantic Green – een diep, fijn groenblauw en Fossil Grey – een elegante donkere houtskool tint.  

Ontdek onze bestverkopende autostoeltjes en reissystemen; nu verkrijgbaar in de duurzame dessins van GREEN SENSE. 

Dit is pas het begin.  

We werken voortdurend aan een aantal projecten die voor Duurzame Veiligheid zorgen en denken hierbij altijd aan onze missie en het doel van het merk: Protecting Dreams. Nu en voor toekomstige generaties. Blijf op de hoogte. 

* 138 plastic flessen van 0,5 liter worden gebrukt voor het maken van de stof voor de SMILE III.