Veiligheidsmededeling

Veiligheidsmededeling

B-AGILE Quality Initiative

Wat is het probleem en hoe lost Britax het op?

In de Verenigde Staten heeft een zeer klein aantal ongevallen plaatsgevonden, waarbij klanten snijwonden hebben gemeld als gevolg van het inklappen van de B-Agile 3-wandelwagen.

Hoewel er maar zeer weinig incidenten zijn gemeld en geen ervan buiten de VS heeft plaatsgevonden, heeft Britax als mondiale en verantwoordelijke onderneming besloten om ook aan winkeliers en consumenten in Europa een oplossing ter verbetering van de B-Agile-producten aan te bieden.

Britax heeft een aanpassingsset samengesteld die ouders kosteloos kunnen bestellen via een speciale website. Daarmee kunnen ze zelf hun product aanpassen.

Is het gebruik van de producten nog steeds veilig?

De wandelwagens kunnen veilig worden gebruikt wanneer de gebruiksaanwijzing wordt gevolgd. d.w.z. na het omhoogschuiven en indrukken van de inklapontgrendelingsknop neemt u uw handen van het frame terwijl u de ontgrendelingslus van de wandelwagen omhoogtrekt. Om de video te bekijken voor het veilig inklappen van de wandelwagen, gaat u naar B-AGILE 3 - youtube.

Wat is een aanpassingsset?

Een aanpassingsset bestaat uit twee scharnierafdekkingen (vier kunststof onderdelen) die ontworpen zijn om het gat in het wandelwagenframe af te dekken die boven en onder het vouwscharnier ontstaan wanneer de wandelwagen inklapt en een instructievel voor het aanbrengen van de afdekkingen. De set bevat ook reinigingsdoekjes waarmee de kunststofoppervlakken van de wandelwagen kunnen worden voorbereid.

Kan ik het zelf aanbrengen en hoe werkt het?

Ja, de aanpassingsset worden geleverd met gemakkelijk te volgen instructies die zonder verdere opleidingseisen kunnen worden uitgevoerd.

Waar vind ik meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met de klantenservice of uw plaatselijke winkelier.

Welke producten betreft het? Hoe kan ik zien of mijn product een scharnierafdekkingsset nodig heeft?

Het betreft uw product

Scharnierafdekkingen noodzakelijk. Volg de onderstaande instructies.
Het betreft niet uw product

Scharnierafdekkingen reeds aangebracht - geen verdere actie nodig

 


 

Waar kan ik mijn aanpassingsset bestellen?

Als je nog verdere hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met ons deskundige team: service.nl@britax.com