TESTS & ONDERSCHEIDINGEN


Onze kinderveiligheidsproducten zijn geliefd bij ouders en bekroond met meer dan 2.075 veiligheids-, ontwerp- en consumentenprijzen sinds 1966. Van consumentenorganisaties en toonaangevende mediakanalen tot toonaangevende ontwerpgroepen en publieksprijzen, de producten van Britax Römer vallen voortdurend op door hun superieure kwaliteit, comfort en veiligheid. We zijn er zo trots op dat we elke dag miljoenen kinderen op de weg beschermen met producten die om zoveel redenen geliefd zijn.

GELIEFD om Veiligheid

Bij Britax zit het handhaven van de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard in het DNA van ons bedrijf. Daarom zijn we pioniers op het gebied van in-house dynamische tests en hebben we drie crashtestfaciliteiten van wereldklasse voor autostoeltjes op drie continenten. We zijn over de hele wereld geliefd om de veiligheid van onze producten en om het beschermen van wat het belangrijkst is. Ons sterk erfgoed als toeleverancier aan de auto-industrie heeft geleid tot onze superieure technische kwaliteiten. De autostoeltjes van Britax ondergaan enkele van de strengste externe en interne tests in de industrie.

GELIEFD om Design

Britax is herhaaldelijk erkend voor hun prachtige productontwerpen met prestigieuze designprijzen zoals de Red Dot Design Award en de IF Design Award. Onze producten staan bekend om hun combinatie van vorm en functie, wat resulteert in eenvoudige, slanke omhulsels en prachtige stoffen, kleuren en stijlen. Britax ontwerpt en produceert ook autostoelen voor toonaangevende automerken zoals Audi, Mercedes, Porsche, Volvo en Volkswagen.

GELIEFD door de Natuur

Onze filosofie is om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te bieden, die verder gaan dan de wettelijke normen voor zuiverheid en reinheid. Van strenge onafhankelijke tests in meerdere stadia van het productieproces tot de kwaliteitscontrolenormen die we stellen aan elke partner waarmee we samenwerken. De chemische en mechanische tests die Britax uitvoert op onderdelen en stoffen omvatten wettelijke richtlijnen en onze eigen, vaak strengere normen waaraan de kwaliteit van onze producten moet voldoen. We zetten ons vrijwillig in om de wettelijke vereisten voor chemicaliën zoals ftalaten, PAK's, formaldehyde en fenolverbindingen in onze autostoelen en kinderwagens te overtreffen.

ONZE BEKROONDE PRODUCTEN

KIDFIX i-SIZE

BEKIJK INFORMATIE

DUALFIX M PLUS

BEKIJK INFORMATIE